Monday, November 23, 2015

TAIPEI IN STYLE

By Eva Fydrych


Top Asian Brands & Fashion Designers

Photo by Eva Fydrych / Fashion Studio MagazineThe 12th Taipei IN Style was an amazing opportunity to get familiar with top Asian fashion brands from Taiwan, Hong Kong, China, Japan, South Korea, and Malaysia.

Organised by Taiwan Textile Federation, the event proved that there is a lot of emerging trends and super talented designers both in Taiwan and in other Asian countries. Thanks to trade shows and exhibitions like this one, they can not only connect with potential buyers, but also get more recognition and exposure in local and international press. 


Over the next few weeks, we will be bringing you more news from Taipei. Stay tuned and discover the trendy side of Taiwan with Fashion Studio Magazine!

To read our first two articles about Taipei IN Style, please click here and here.Photo Diary

Statement piece by ShulzWorks Jewelry (Photos by Eva Fydrych / Fashion Studio Magazine)

Taiwanese brand SOPHIAWU founded in 2013

Bold prints and patterns by Niin (Taiwan)

Kittie Yiyi - Malaysian brand started by a fashion blogger based in Kuala LumpurSome of the most interesting fashion trends that we spotted at the exhibition included: bold jewellery, geometric prints, black and white in different configurations, bright pink, T-shirts with animal motifs, simple dresses with asymmetric details, oversized jackets, colourful tights, mini skirts, laser cut fabrics, funky streetwear, cute hair accessories, and unique handbags in various shapes and colours.Unique designs by Kittie Yiyi 

Creative b&w prints by a Taiwanese designer NOELC (Photos by Eva Fydrych / Fashion Studio Magazine)More coming soon!1 comment:

  1. Sử dụng mỹ phẩm là một trong những nhu cầu không thể thiếu của người phụ nữ. Với làn da đẹp không có mụn giúp người phụ nữ xinh đẹp hơn, tự tin hơn khi ra ngoài. Hiện nay, có rất nhiều nhãn hiệu mỹ phẩm, không nhưng chỉ dành cho phụ nữ mà còn có những sản phẩm làm đẹp cho đàn ông. Mỹ phẩm Neutrogena cũng là sản phẩm chăm sóc da mặt, trị mụn cho cả nam và nữ
    Rất nhiều người chia sẽ cho nhau về kinh nghiệm mua hàng nhật. Vì nhật Bản trước đến nay vẫn luôn nổi tiếng về chất lượng cũng như độ an toàn cao của những sản phẩm, mặt hàng đến từ nước này. Những sản phẩm được làm ra của Nhật đều được các chuyên gia cũng như người tiêu dùng đánh giá cao.
    điện thoại lenovo có tốt không? Trung Quốc nổi tiếng với những sản phẩm nhái kém chất lượng, không được người dùng tin tưởng. Chính vì vậy mà người tiêu dùng Việt Nam vẫn còn dè chừng với những chiếc smartphone của Lenovo. Mặc dù đến từ Trung Quốc nhưng những sản phẩm của Lenovo luôn đạt được chất lượng nhất đình cùng với giá cả hợp lý.
    amazon gift card dùng để làm gì? Amazon gift card là loại card dành để nạp vào tài khoản trên Amazon.com của bạn thể thanh toán những sản phẩm mà bạn mua hàng trên Amazon mà không cần sử dụng đến thẻ tín dụng hay thanh toán qua các ngân hàng.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...